Over ons

People Aelterman Maart 2023 7

Bruggen bouwen? We zijn de partner die je zoekt!

Aelterman begon als metaalbedrijf voor kleinere staalconstructies en groeide uit tot verbindende staalbouwer die z’n stempel achterlaat.

Peopleshoot Aelterman feb 2023 28
  • Kwaliteit

Aelterman is deskundig, vakbekwaam en ervaren. Onze verschillende kwaliteitscertificaten zijn hiervan het bewijs. We werken met modern materieel en hechten altijd het grootste belang aan de veiligheid van onze werknemers. Het resultaat? Kwaliteitswerk en respect voor en van alle betrokken partijen.

Peopleshoot Aelterman feb 2023 19
  • Klantgerichtheid

Aelterman werkt aan bruggen en constructies vóór mensen en met mensen. Vanuit onze persoonlijke aanpak zetten we de klant - altijd - voorop. Constructief samenwerken is voor ons essentieel. We denken mee en geven een invulling aan het verhaal van de klant.

People Aelterman Maart 2023 10 1
  • Passie

Ons hardwerkend team van staalbouwers zijn echte ondernemers. We streven met fierheid naar het beste resultaat voor onze stakeholders. Elke dag! Die ambitie en energie toont zich in alles wat we doen.

Aelterman maart 2023 1
  • Flexibiliteit

Als dynamische onderneming weet Aelterman telkens te reageren op de steeds veranderende omgeving. Een onverwachte kink in de kabel? Wij zoeken naar innoverende oplossingen en gaan de uitdaging aan. Niets is ons te veel.