Peopleshoot Aelterman feb 2023 1

Bruggen bouwen? Kunnen we!

Een job bij Aelterman? Dat is je kans om mee te werken aan de grootste, uitdagendste en vooral meest verbindende bruggen.

Aelterman is een metaalbedrijf dat uitdagende en unieke bruggen bouwt. We zijn een sterke speler die deel uitmaakt van de Artes Group: geen enkele verbinding is ons te veel.

U6 A9592

Tijd voor een transfer?

Werken bij Aelterman, dat is werken bij de kampioen van de bruggenbouwers. Dat komt dankzij ons sterke team met verschillende talenten, die perfect op elkaar zijn ingespeeld. Er zijn denkers en durvers, werkhanden, bureauhanden, sporters en supporters, trekkers en plantrekkers. Kraks in rekenen, tekenen en dingen in gang steken. Samen werken ze aan de grootste, uitdagendste en vooral meest verbindende bruggen en staalconstructies in binnen- en buitenland. En jij, wil jij ook bij onze bouwploeg spelen?


Bekijk hier onze vacatures

3 redenen om Aelterman te versterken

Een enthousiaste bende

Plezier maken op het werk, dat is belangrijk! Onze medewerkers, echte staalbouwers, kunnen op elkaar rekenen, op en naast de werf. Je krijgt niet alleen collega’s, je krijgt ook ploeggenoten.

Samen op ons allerbest

We zijn groot en willen elke dag verder groeien, maar we verliezen nooit ons familiaal karakter. Meneer en mevrouw mag je achterwege laten. Je komt hier terecht in een warme sfeer en een geweldige bouwploeg. Samen staan we sterk!

Altijd in beweging

We werken samen aan de grootste en uitdagendste projecten van België en de buurlanden. En daar zijn we met z’n allen trots op. Je kan je elke dag smijten, je blijft in beweging en je krijgt de kans om initiatief te nemen. Let’s go!

People Aelterman Maart 2023 6

Vacature: Projectleider Staalbouw

Als Projectleider organiseer en coördineer je de uitvoering van jouw eigen projecten... lees meer

Bekijk hier de vacature!
Peopleshoot Aelterman feb 2023 23 1

Vacature: Technisch tekenaar staalbouw

Als Technisch Tekenaar bij Aelterman maak je deel uit van het projectteam en kan je keer op keer parels van projecten op je palmares zetten. Lees meer

Bekijk hier de vacature!
“Het leukste aan werken bij Aelterman? Je maakt echt deel uit van iets groter. Telkens wanneer er een nieuwe of internationale opdracht binnenkomt, ben ik fier. Ik mag meehelpen aan een project dat mensen verbindt. En dat geeft ‘immens’ veel voldoening.”
Evelien, projectleider
Europa kaart

Speel mee op nationaal en internationaal niveau!

Aelterman is, samen met de zusterbedrijven van Artes Group, gelegen in België. De voorbereidende werken gebeuren in ons atelier in België, de afwerking on the spot op onze binnen- en buitenlandse werven. Zo zit je misschien enkele dagen in het buitenland om daar de laatste hand te leggen aan onze verbindende bruggen. Op avontuur, maar nooit ver van huis.

Herentals april 2023 44
Werken
op het hoogste
level?
SMART

SMART

Wij zijn deel van de Artes Group. Zo slaan we niet alleen op werven de handen in elkaar, we delen ook onze kennis.

Als starter krijg je een mentor toegewezen die zijn expertise met jou zal delen tijdens het eerste jaar. De eerste zes maanden krijg je een uitgewerkt opleidingsplan op maat van jouw job, en ook daarna bieden we interessante interne en externe opleidingen aan. Talent moet je onderhouden!

Heb je al meer ervaring? Je hele carrière lang krijg je de kans om bij te leren aan de hand van opleidingen. Je kan 2 keer per jaar kiezen voor een persoonlijk traject op maat. Ook wie op topniveau speelt, moet blijven trainen!

BOAT full
Een job
die vooruit
gaat?

Gesolliciteerd? Dit staat jou te wachten.

Contact

Leuk dat je deel wil uitmaken van ons Aelterman-team! We nodigen jou uit en je maakt kennis met de directie.

Rondleiding

Jouw toekomstige collega’s nemen je graag eens mee en tonen je hoe het eraan toegaat op kantoor of op de werf.

DNA-match

Wat vind jij belangrijk? We kijken samen of jouw DNA matcht met dat van Aelterman.

Voorstel

Voel jij een match? Kloppen jouw profiel en competenties helemaal met de vacature en met Artes? Wil jij ook graag bij ons aan de slag? Dan krijg je van ons een mooi voorstel.

Bekijk onze vacatures!

Bekijk hier onze vacatures